JÁVORT Az EU-BA!

Támogasd Te is küzdelmünket a zöld és igazságos jövőért!

Gyakornoki pályázat

Főállású gyakornokot keresek brüsszeli irodámba 2018. szeptember 1-e és 2019. január 31-e közötti időszakra.

A gyakornok feladata a brüsszeli képviselői iroda munkájának segítése, többek között tematikus összefoglalók készítése, szakmai rendezvények szervezése és azokról beszámolók írása, angol-magyar illetve magyar-angol fordítások készítése.

Jelentkezési feltételek: Legalább középfokú angol nyelvtudás és szakmai érdeklődés környezetpolitika és/vagy korrupció elleni harc, és/vagy klíma és energiapolitika, és/vagy romapolitika területén.

Előnyt jelent a fenti szakpolitikai kérdésekkel foglalkozó intézmények keretein belül (fő- vagy részállású alkalmazott, vagy gyakornok), és/vagy magasabb szintű angol nyelvismeret és/vagy további nyelvismeret, különösen francia és/vagy német nyelvismeret és/vagy szakmai tapasztalat a képviselő valamely szakterületén és/vagy uniós intézményi tapasztalat. PM vagy Együtt párttagok ajánlása előnyt jelent.

A gyakornok a gyakorlat ideje alatt javadalmazásban részesül (1000 EUR/hó) melyből utazási, lakhatási és alapvető megélhetési szükségleteit Brüsszelben fedezni tudja.

A jelentkezés módja: angol nyelvű, a szakpolitikai érdeklődésre és tapasztalatra is kitérő motivációs leveled és életrajzod küldd el 2018. június 15-ig a benedek.javor@europarl.europa.eu címre. A levél tárgyába kérlek írd be, hogy „gyakornok”.